Zen3D Voron shop

Örömmel újságolom el, hogy elindult a Zen3D Voron alkatrészekre koncentráló webáruháza a https://shop.zen3d.hu címen! (A blog fejlécében látható bevásárlókocsi is a boltba vezet.)

Zen3D Voron shop

A shop

A webshop célja, hogy kényelmesebbé tegye a Voron 3D nyomtatók alkatrészeinek beszerzését belföldről. Látszólag nem markolok nagyot, de mégis hosszú idő lesz, mire fel tudok építeni olyan raktárkészletet, amiből komplett nyomtatók rendelését is ki tudom szolgálni.

Elsőre igyekszem a specifikusabb Voron alkatrészekre koncentrálni, így már elérhetőek öntött alumínium tálcák, LDO motorok, vázak, lineáris sínek, ABS panelek.

Típusok tekintetében a Voron v0.0, Voron v2.4 és Voron Legacy szerepel indulásként, a következő pedig a SwitchWire lesz pár hét múlva.

Mivel tényleg csak Voron 3D nyomtatóhoz kapcsolódó termékeket árusítok, így vásárlóként nem kell olyasmin gondolkodnod, hogy vajon ezek az insert nut-ok jók-e Voron modellekhez, mert csak olyasmit kínálok, amit magam is kipróbáltam Voron nyomtató építése közben.

Törekvésem továbbá, hogy csak jó minőségű alkatrészeket tartsak. Hiába ügyeskednénk, egy Voron nem lesz olcsó nyomtató, hiszen sok alkatrésze van. Ha pedig így áll a helyzet, akkor ne is okozzon bosszúságot egy hitvány alkatrész neked az építés közben, nekem pedig a reklamációk kezelésével. Azokat a termékeket amiken márkajelzés van, megbízható helyekről szerzem be, így meggyőződésem szerint eredetiek.

Mivel a 3D nyomtató építés a hobbim, sőt elkötelezett vagyok a Voron típusokkal kapcsolatban, így nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre vásárlás előtt. Ez az előnye annak, hogy a webshop egy hobbiból nőtt ki. A hátránya pedig az, hogy főállás mellett tudok csak mindezzel foglalkozni, így lehet nem tudok minden kérdésre azonnal válaszolni, és nem tudom a rendeléseket azonnal postára adni.

Szívesen veszek javaslatokat azzal kapcsolatban, hogy milyen termékeket soroljak előre másokkal szemben, hiszen mindent egyszerre nem tudok beszerezni. Akár egyedi igényekkel is megkereshetsz, az adott terméktől függ, hogy tudok-e egy-egy darabot rendelni belőle.

Devil Design filament

Ahogy megfigyelhetted jellemzően fekete/bézs színkombinációban nyomtatok ki mindent, és mivel ezt a színt, csak a Devil Design termékeiben találtam meg, így nagyon rosszul esett, hogy gyakorlatilag megszűnt a hazai forgalmazása a márkának. Arra ugyan nincs lehetőségem, hogy hatalmas készleteket halmozzak fel belőle, de mutatóban igyekszem Devil Design filamentet is szerepeltetni a shop-ban.

A blog

Természetesen a shop indítása hatással van a Zen3D blogra is, nem jut egyszerűen időm jelenleg cikkeket írni, ahogy a nyomtatók építése is nagyon lassan halad. Bízom benne, hogy ez csak átmeneti időszak, és folytatni tudom a Voron-ok bemutatását. Egy másik hatás pedig az, hogy a blog segítségével reklámozni fogom a shop-ot. Eddig nem voltak hirdetések a cikkekben, de mivel a tudatomat nem akarom kettéhasítani és egyébként sincs sok lehetőségem a shop népszerűsítésére, így természetesen meg fogom hivatkozni az adott témához kapcsolódó termékeket.

Facebook

Marketing eszköz lehet még a Zen3D facebook oldala, javaslom, hogy ha érdekelnek újdonságok a Voron termékekkel kapcsolatban, akkor kedveld és kövesd ezt az oldalt. Ott majd megosztom az izgalmasabb új híreket, akciókat.

A shop népszerűsítése

Keresőmarketing szempontból szuper lenne, ha végig spam-elném a releváns fórumokat és facebook csoportokat a webshop linkjével, de ehhez nagyon szemérmes vagyok. Ezért megkérlek téged is, ha azt látod, hogy egy fórumban, csoportban valaki olyasmit keres, amiről tudod, hogy a Zen3D shopjában megtalálható, akkor mutasd meg neki egy link segítségével. Nem is gondolnád, hogy ez milyen nagy segítség! Előre is köszönöm! 🙂

LDO V0 Motor kit
Subscribe
Visszajelzés
guest

1 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Neocortex
Neocortex
3 éve

Gratulálok. Sok sikert az üzlethez.

1
0
Mit gondolsz erről? Kérlek szólj hozzá Te is!x